Myyys

Hello!

Jag älskar att ligga och mysa! Det är det jag gör största delen av dygnet. Här är några bilder på när lilla jag ligger och myyyser.

Sötnos <3

Mina semesterbilder!

På min semester var jag på torpet i Kopparberg! Jag fick vara ute mycket, och jag fångade faktiskt tre möss även fast jag är så ung.

Här är jag och min första mus-fångstJag tycker det är kul att klättra i träd.Allt ska undersökasKvällsmyyysBörjar bli lite stor för den här korgen nuVärldens sötaste kissePå torpet får man lära känna flera sorters djur. Först var det ju hunden Sparky. Och nu kom det en stor mus. Kanin kallas det visst. Ska det här föreställa en kompis eller ett stort mål mat? Väldigt intressant var det i varje fall med kaninen Tiger!

Med skräckfylld förtjusning lekte jag tillslut med Sparky.

Jag ville vara ute hela tiden, även fast det regnadeSå här kan det gå när man kommer för nära när jag är på lekhumörMer gos väntade hemVi ses snart igen!

Jag har växt ganska mycket

Hej!
Nu har jag varit på torpet i ungefär två veckor, så jag har inte kunnat lägga upp några bilder där eftersom det inte finns något internet där. Men nu är jag hemma igen. Tyvärr kan jag inte visa några bilder från torpet än, men så fort det går så ska jag visa hur härligt och spännande jag hade det på torpet!

Nu tänkte jag istället visa hur stor jag har blivit! Jag har växt jättemycket, men jag ligger fortfarande och myser i lill-mattes strumplåda.

Här är jag förut när jag nästan precis hade flyttat in hit. Alltså ungefär 3 månaderOch här är jag nu när jag är ungefär 5 månaderNu är jag en stor och mysig kissse!

RSS 2.0